Ballina / Lajme / Kosovë / Thaçi: Kosova është e angazhuar të mbrojë dhe zbatojë të drejtat e njeriut
Loading...

Thaçi: Kosova është e angazhuar të mbrojë dhe zbatojë të drejtat e njeriut

Barazia gjinore është vlerë themelore e zhvillimit demokratik në çdo shoqëri. Mbi këtë vlerë e kemi shpallur e ndërtuar edhe ne shtetin tonë.

Në konferencën e sotme “Përmirësimi i Llogaridhënies Institucionale për Zbatimin e Ligjit për Barazi Gjinore“.

Se zbatimi i mirëfilltë i këtij ligji mënjanon çdo pabarazi gjinore faktike dhe mundëson pjesëmarrje të barabartë të qytetarëve në çdo fushë.

Kosova është e angazhuar të mbrojë dhe zbatojë të drejtat e njeriut dhe do të jetë e pa kompromis ndaj çdo akti të diskriminimit. Ka shkruar presidenti i Kosovës në murin e tij facebook.

/MegaPress.al/

Shikoni gjithashtu

Kush është Manuella Koni dhe pse është e nevojshme për një mandat në Kuvendin e Kosovës…?

Bëhet fjalë për kandidaten për deputeten nga radhët e PEK-ut, Manuella Koni, e cila beson …

Loading...