Ballina / Lajme / Kosovë / Thaçi ndihet krenar me punen e Këshillit Gjyqësor të Kosovës ( Foto)

Thaçi ndihet krenar me punen e Këshillit Gjyqësor të Kosovës ( Foto)

Presidenti i Republikës së Kosovës z. Hashim Thaçi,ka shkruar në një postim në rrjetin social facebook ka shkruar se ndjehet krenar me punen e Këshillit Gjyqësor të Kosovës, me përkushtimin e prokurorëve e gjyqtarëve, si dhe me përkrahjen e institucioneve shtetërore dhe tërë shoqërisë.

Postim i plotë

Sivjet e kemi shtrirë sistemin gjyqësor në tërë territorin e Republikës së Kosovës dhe me përkushtimin e prokurorëve e gjyqtarëve, si dhe me përkrahjen e institucioneve shtetërore dhe tërë shoqërisë, do ta forcojmë edhe më shumë rendin e ligjin në Kosovë.

Dëshmi e këtij përkushtimi është edhe organizimi i rregullt i konferencës vjetore nga Këshilli Gjyqësor i Kosovës, sikurse sot, ku bashkërisht trajtuam të arriturat dhe sfidat e sistemit tonë të drejtësisë, por edhe propozimet për zgjidhjen e tyre.

dihet

/MegaPress.al/

Loading...

Shikoni gjithashtu

Takim në Qipro i rrjetit të përfaqësuesve shkencor të shteteve të ndryshme të BE-së, pjesëmarës edhe Doc. Dr. Festim Halili

Në Limassol të Qipros është mbajtur takimi i rrjetit të përfaqësuesve shkencor të shteteve të …