Ballina / Lajme / Kosovë / Thaçi udhtoi në Washington për të nënshkruar marveshjen 49 milion dollar
Loading...
Kosovo's new president Hashim Thaci sits after a hand over ceremony in Kosovo capital Pristina on Thursday. April 7, 2016. Thaci, 47, who replaces Atifete Jahjaga, was elected in Parliament on Feb. 26 in the absence of nearly all opposition lawmakers who earlier tried to disrupt the voting with tear gas. (AP Photo/Visar Kryeziu)

Thaçi udhtoi në Washington për të nënshkruar marveshjen 49 milion dollar

Presidenti Thaçi sot ka udhëtuar në Washington së bashku me Petrit Selimin. Ndërsa të marten pritet të nënshkruhet marveshja mes Kosovës dhe MCC-së.

MCC e ka parakualifikuar Kosovën në vitin 2015 në këtë program. Ceremonia do të mbahet në prezencë të kongresmanëve, senatorëve amerikan dhe mediave.

Marrveshja do të fokusohet në dy fusha: Sundimi i Ligjit dhe Efiçenca në Energji, e cila ka kushtuar 49 milion dollar.

/MegaPress/

Shikoni gjithashtu

Kush është Manuella Koni dhe pse është e nevojshme për një mandat në Kuvendin e Kosovës…?

Bëhet fjalë për kandidaten për deputeten nga radhët e PEK-ut, Manuella Koni, e cila beson …