Ballina / Auto / Top 10 vetura me dizajne më të çuditëshme në botë ( Foto – Video )
Loading...

Top 10 vetura me dizajne më të çuditëshme në botë ( Foto – Video )

Jemi mësuar të shohim vetura mjat luksoze por risit e vitit 2017 nga inxhinier të talentuar nuk kan të ndalur. Edhe pse për disa është e pabesueshme kjo vërtet po ndodh.

Këtu janë top 10 veturat me dizajne më të çuditshme të veturave në botë. Edhe pse çdo kush e din se veturat janë të mrekulleshme, ndërsa këto janë mjaft të çuditëshme. /MegaPress/

Shikoni gjithashtu

Komuna e Sarajit, punime intensive në asfaltimin e rrugëve

Me investimet kapitale dhe infrastrukturore komuna e Sarajit, po bëhet gjysmë urbane dhe rurale. Urbanizimi …