Ballina / Shendetesi / Punime profesionale / Vaji i ullirit bënë mrekulli edhe për pastrimin e gjërave në shtëpit tuaja
Loading...

Vaji i ullirit bënë mrekulli edhe për pastrimin e gjërave në shtëpit tuaja

Vaji i ullirit përveçse sekreti i shëndetit është edhe një mjet për të pastruar. 

Pajisjet e çelikut të cilat bëhen me ndryshk, duhet t`i fusni në vaj ulliri dhe të lihen ashtu 30 minuta. Pasi largohen nga vaji paisjet e juaja do të marin shkëlqim dhe do të dukes si të  reja.

Pllakat e hekurit të hekurosjes

Me siguri të gjithëve ju ka ndodhur të shikoni hekurin e rrobave të ndryshojë ngjyrë. Zakonisht kjo ndodh kur hekuri i nxehtë  bie në tepih apo ju ngjitet rrobave.Për ta bërë si të ri përsëri, mjafton ta fshini me vaj ulliri.

Mobilet prej lëkure

Si çdo pajisje tjetër e shtëpisë edhe mobilet nga lëkura duhen pastruar. Për ta arritur pastrimin perfekt, përdor vajin e ullirit, pastaj shpërlani mirë dhe lëkura e tyre do të duket e shkelqyer.

Por vaji i ullirit mund të përdoret edhe për shkëlqim të vetures suaj.

/MegaPress.AL/