Ballina / Show Bizz / “Vajzat me taka” një super bashkëpunim nga Vjollca Luka dhe Alban Shehu
Loading...

“Vajzat me taka” një super bashkëpunim nga Vjollca Luka dhe Alban Shehu

“Nëse ti ke një zemër ajo zemër ka një emër”, e kështu që nga teksti mjaft i bukur pikërisht për dashurinë flet edhe bashkëpunimi i sapo ardhur nga artistët Vjollca Luka dhe Alban Shehu. Kënga mban titullin “Vajzat ne taka” dhe sapo është publikuar në Youtube m e një videoklip të bukur realizuar nga Maximus. Një kë ngë mjaft e ëmbël dhe ritmike që në fillim ka nisur të pritet mjaft mirë. Kënga është orkestruar nga Florent Boshnjaku e me tekst të Donika Shehu, ndërsa kombinimi i dy këngëgarëve ka ardhur mjaft bukur falë vokaleve të tyre.

Loading...

Shikoni gjithashtu

“KUGELN” Super projekti muzikor nga MALi ( Foto-Video)

Industria muzikore shqiptare aktualishtë është shumë produktive, fal artistave të talentuar dhe përqafimit me rryma …

Loading...