Ballina / Show Bizz / Muzike / Vedat Kastrati, këngëtari më i kërkuar në Prizren për këtë verë 2018 (Foto/Video)
Loading...

Vedat Kastrati, këngëtari më i kërkuar në Prizren për këtë verë 2018 (Foto/Video)

Vedat Kastrati është këngëtari më i kërkuar i Prizrenit për sezonin 2018.

Siç mund të vërehet në postimet e tij në rrjetet sociale pothuajse çdo natë performon në dasma dhe mbrëmje të ndryshme muzikore.

Ka kohë që Vedati është aktiv në mbrëmje dhe dasma, por sezonin 2018 siç duket thyen rekord me një numër të konsiderueshëm të mbrëmjeve muzikore.

Më poshtë janë disa nga fotografitë e atmosferave nga Vedati dhe bendi i tij.

Video :

https://web.facebook.com/vedat.kastrati.31/videos/vb.100008737590250/1741161729518397/?type=3

https://web.facebook.com/vedat.kastrati.31/videos/vb.100008737590250/1752354225065814/?type=3

Shikoni gjithashtu

Në këto ditë të vetizolimit, ja deri ku arrin kreativiteti e të rinjve

Kosova është në gjendje emergjence e gjithë kjo pasi janë konfirmuar disa raste pozitive në …