Ballina / Ekonomi / Vetëm një e katërta e emigrantëve do të hyjë në tregun e punës
Loading...

Vetëm një e katërta e emigrantëve do të hyjë në tregun e punës

Vetëm një e katërta e refugjatëve në Gjermani do të hyjë në tregun e punës në pesë vjetët e ardhshme, derisa tri të katërtat do të mbeten edhe më tej të papunë, deklaroi komisarja gjermane për integrimin e refugjatëve Aydan Ozoguz.

Ajo për gazetën britanike “Financial Times” tha se Gjermania është duke u përballur me sfidën e integrimit të emigrantëve të shumtë. /MegaPress/

Shikoni gjithashtu

Ministria e Ndërmarrësisë dhe Inovacionit edhe një mundësi për biznesin

Ministri i Inovacionit dhe Ndermarrsisë z. Besim Beqaj, priti delegacionin nga Oda e Afarizmit Kosovës …

Loading...