Ballina / Show Bizz / Vipat shqiptarë me gotë vere të personalizuar
Loading...

Vipat shqiptarë me gotë vere të personalizuar

Disa lokale në Tiranë do të ofrojnë verë për klientët vip vetëm tek gota e tyre e personalizuar me autograf! Kantina e njohur italiane Due Palme ka zhvilluar një sërë degustimesh në lokale të ndryshme në kryeqytet në sekret thuajse të plotë! Gjatë këtyre eventeve vipat e ftuar kanë personalizuar gotat e tyre me një lapostil të veçantë që i reziston larjeve! Sigurisht tek ato gota do të pijnë verën e tyre të preferuar dhe gjithçka nis me një Ettamiano apo Selvarossa të Due Palme. Disa nga të përzgjedhurit ishin Arbër Çepani, Klod Hoxha apo Rovena Dilo e Einxhel Shkira.

 

Loading...

Shikoni gjithashtu

Avokati Bledar Gashi – Nuk ka as një provë që klienti im Gazmend Halilaj të dënohet!

Unë si avokat mbrojtës i kolegut tim z. Gazmend Halilaj ku unë jam avokat  së …

Loading...