Ballina / Lajme / Kosovë / Vushtrria që nga sot me udhëheqës të rinj
Loading...

Vushtrria që nga sot me udhëheqës të rinj

 Kryetari i Komunës së Vushtrrisë z. Xhafer Tahiri ka dhënë betimin në seancën inauguruese të Kuvendit Komunal, e cila është mbajtur në sallën e Kuvendit Komunal në praninë e anëtarëve të rinjë të Kuvendit dhe mysafirëve të tjerë.

Ndërsa ish kryetari i Vushtrrisë z. Bajram Mulaku ka udhëhequr seancën e ditës së sotme, ku janë betuar edhe anëtar të rinj të cilët kan kan fituar besimin e qytetarëve në zgjedhjet e 22 tetorit.

Pas betimit të z. Tahirit dhe antarëve të rinj, asamblistët e Vushtrrisë kanë zgjedhur edhe kryesuesin e Asamblesë Komunale.

Kryesues i Adamblesë Komunale të Vushtrrisë u zgjodh z. Nasuf Aliu, i cili mori 23 vota, kundërkandidatit tjetër Nezir Klinakut, i cili mori 12 vota.

/MegaPress.al/

 

Shikoni gjithashtu

Kush është Manuella Koni dhe pse është e nevojshme për një mandat në Kuvendin e Kosovës…?

Bëhet fjalë për kandidaten për deputeten nga radhët e PEK-ut, Manuella Koni, e cila beson …

Loading...