Ballina / Lajme / Kosovë / Vushtrria qyteti me nderprerje më të zgjatur të energjisë elektrike në Kosovë
Loading...

Vushtrria qyteti me nderprerje më të zgjatur të energjisë elektrike në Kosovë

Vushtrria është qyteti i cili ka orarin më të zgjatur të reduktimeve të energjisë elektrike. Nderprerja e energjisë elektrike deri 7 orë ka shkaktuar shqetësim tek qytetarët.

Edhe pse KEDS në orët e hershme të mëngjesit ka lëshuar një komunikatë ku  thuhet se ” Për shkak të disa problemeve teknike në orët e hershme të mëngjesit është detyruar të ndalet nga prodhimi blloku B2 të Termocentralit Kosova B i cili prodhon 250 megavat për orë.Sipas KEDS- it njësia e bllokut B2 pritet të kthehet në punë sonte pas orës 20:00.

Ndërsa ky orar nuk është përmbajtur në Vushtrri, pasi që nderprerja e rrymes është më e gjata nga të gjitha Komunat e Kosovës. Qytetarët po ankohen për këtë kaos elektrik, pasi që janë duke ju dëmtuar gjërat ushqimore në friz dhe bizneset.

 

/MegaPress.AL/

Shikoni gjithashtu

Kush është Manuella Koni dhe pse është e nevojshme për një mandat në Kuvendin e Kosovës…?

Bëhet fjalë për kandidaten për deputeten nga radhët e PEK-ut, Manuella Koni, e cila beson …