Ballina / Lajme / Kosovë / Xhafer Tahiri viziton QKMF -në në Vushtrri
Loading...

Xhafer Tahiri viziton QKMF -në në Vushtrri

Hiqet kufizimi i numrit të qytetarëve që do të kryejn analizat në Laboratorin e QKMF- së në Vushtrri!

Pushteti i kaluar kishte vendosur një poltikë diskriminuese ndaj qytetarëve duke kufizuar në 50 numrin e qytetarëve që mund të bënin analizat në laboraorin e QKMF-së në Vushtrri!
Kjo politikë diskriminuese tashmë i takon të kaluarës.
E falënderova stafin mjekësor të QKMF-së për profesionalizmin dhe përkushtimin për shëndetin e qytetarëve. Do ti perkrahim punonjësit shëndetësor por njëkohësisht do të kerkojë disciplinë në punë, respektim të orarit dhe shërbime cilësore! Ka shkruar në rrjetin social facebook, kryetari i Komunës së Vushtrrisë, z. Xhafer Tahiri.

/MegaPress.AL/

Shikoni gjithashtu

Kush është Manuella Koni dhe pse është e nevojshme për një mandat në Kuvendin e Kosovës…?

Bëhet fjalë për kandidaten për deputeten nga radhët e PEK-ut, Manuella Koni, e cila beson …

Loading...