Ballina / Lajme / Zbulohen dy pista të reja nga policia pas vrasjes së biznismenit shqiptar
Loading...

Zbulohen dy pista të reja nga policia pas vrasjes së biznismenit shqiptar

Njëmbëdhjet ditë nga vrasja e biznismenit të njohur shqiptar  Afrim Begalla janë zbuluar dy pista të reja e që sipas policis kan të bëjnë me vrasjen e biznismenit.

Në këto pista hetimi kuptohet se biznismeni shqiptar kishte mashtruar disa pronar tokash të fshatit Kashar dhe Mëze, duke ju premtuar pronarëve të tokave se posa të shiteshin do të ua jepte pjesen e të hollave që u takonte, ndërsa Begalla i ka shitur ato dhe të gjitha të hollat i ka marur për vete.

Ndërsa rasti i dytë i zbuluar nga policia është një tregëti me goma të veturave me një firmë zvicerrane, ku i ka transportuar në Shqipëri, por asnjëherë nuk ju ka dhënë të holla. Përshkak të këtyre problemeve që kishte biznismeni dyshohet ket ndodhur vrasja.

Të dy djemët e Begalles janë intervistuar nga policia por asnjëri nga ta nuk ka thënë se kishin probleme me personat që bënin biznes.

 

/MegaPress.AL/

 

Loading...

Shikoni gjithashtu

NISMA SOCIALDEMOKRATE ARTIKULUESE E VËRTETË E KËRKESAVE TË QYTETARËVE TË KOSOVËS, PËR SHTETIN QË DUAM

Jemi në një moment jashtëzakonisht të rëndësishëm për Kosovën dhe fatet e saj të së …

Loading...